Ádám és Márk

Ádám és Márk

Kipróbálnál egy amerikai focihoz hasonló játékot, mindenféle veszély nélkül? A srácok bemutatják nekünk, az ultimate frisbee-e, ami könnyen elsajátítható, és hamar élvezni fogod, ahogy a csapatoddal egyre jobban tudtok együtt dolgozni. Két csapat, akár sok játékos, egy frisbee. Itt megtanulhatod az alapszabályokat, és akár különböző trükköket is, majd pedig kiélvezhetitek a játék adta élményeket. És ha megszeretted? Akkor csatlakozhatsz csapatukhoz a nyár további részében jó kis hétvégi kikapcsolódásként.

Még gimiben ismerkedtünk meg az Ultimate Frisbee nevű sporttal, az azóta eltelt években szép lassan elsajátítottuk a legjobb technikákat, megtanultuk a játék szabályait és szerveztünk egy kis közösséget, melynek tagjai rendszeresen összejönnek, hogy játszanak egy jót. Az Ultimate Frisbee egy nagyon egyszerű sport, ahol már az első alkalommal maximálisan ki tudod venni a részedet a játékélményből. Ahhoz, hogy elkezdhesd nem kell mást tenned, mint eldobni a frizbit, futni egy kicsit, elkapni a frizbit. Lányok és fiúk vegyesen akár vegyesen is játszhatják, a sportszerűség mindenek felett áll. Itt nem a győzelem a cél, hanem, hogy jól érezzük magunkat, csapatot építsünk és persze kellemesen elfáradjunk.

Szeretnénk megtanítani az érdeklődőket az Ultimate Frisbee nevű sport alapjaira, a külöböző dobási technikákra és a játék szabályaira. Majd pedig játszanánk egy jót velük, hogy első kézből tapasztalják meg a sport élményét.

Top